אפונה וגזר סנפרוסט

חדשות כיפה רבני כושרות 03/03/16 08:20 כג באדר א'

שאלה

שלום רב,

קניתי תערובת אפונה וגזר קפואים של סנפרוסט ללא כשרות מהודרת על האריזה, בשונה ממוצרים אחרים של סנפרוסט. האם יש בעיה ברמת הכשרות של המוצר או שבגלל שזה היתר מכירה אין כשרות מהודרת?

תשובה

לחברה זו יש מוצרים רבים עם הכשרים שונים. ולכן איני יכול להתיחס באופן מדיוק לשאלתך. נכון אמת הדבר ש"היתר מכירה" לא יקבל ציון כשרות מהדרין. אולם יתכן שיש עוד סיבות, ויש להתקשר לרב נותן ההכשר כדי לברר איתו מדוע המוצר אינו מהדרין.