תקשורת בפייסבוק

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/02/16 14:34 טו באדר א'

שאלה

מצטער אני לא יודע אם השאלה הועברה במלואה, לפני יותר משנה אשתי הוסיפה לחברים שלה בפייסבוק חברים מהעבר שהיא יצאה איתם שאמרתי לה שזה מאוד מפריע לי וזה לא צריך להיות, היא אמרה שזה ללא תקשורת ורק אחד רואה עדכונים של השני ותגובות כלליות ולא אישיות ,היא גם כעסה שאני בכלל בודק את זה כאילו אני עוקב אחריה, היא לא רואה בעיה מוסרית במה שהיא עושה, כי הם נשואים וכעסה שאני בכלל מדבר אתה על זה. אני לא בא מתחושת קנאות גדולה אך זה מאוד מפריע לי בייחוד שאני יודע שיש ערוץ תקשורת פתוח, למרות שאני בטוח שלא יצא מזה יותר מתקשורת. אני צריך עזרה וכיצד להעביר לה את בעיתיות בלי שתחשוב שזה סתם קנאה לא מובנת ובלי שתדחה את הכאב שלי בתשובה שאתה צריך להתגבר על זה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אתה צודק שזה לא ראוי,

במיוחד שהיה לה קשר איתם בעבר,

יש צדק בדבריה שמשמעות המילה חברים בפייסבוק היא שונה, יתכן שיהיה חבר ששונאים אותו..

יחד עם זה כיון שאמרת לה זאת פעם אחת - לא כדאי להרעיש על זה עולמות,
הבהרת את עמדתך, אמנם היא לא קבלה אבל העיקר שאתה לא שומר את זה בבטן.

בברכה,

דני ארגמן