אני הומו ואני צריך עזרה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 17/02/16 18:44 ח באדר א'

שאלה

שלום

אני תלמיד בתיכון דתי ‏נטיות המיניות שלי הם לגברים(3שנים -זרע לבטלה וכו׳)

ואני ממש ‏בתסכול אני רוצה להקים משפחה נורמליח ‏בתסכול אני רוצה להקים משפחה נורמאלית עם אישה וילדים שלי

אני מבקש עזרה כי אני לא יודע מה לעשות עם עצמי

אני ‏מתבייש לדבר על זה עם מישהוא

ואני ממש בודד

אשמח לעזרה

תשובה

שלום

אני מבין לליבך, ומבקש לחזק את רוחך המבקש טהרה.

גיל תיכון הוא זמן מבוכה לא פעם, הגוף מתעורר לחיים ויש בו נטיות ראשוניות לכיוונים שונים לפעמים, ואין בזה שום קביעה למשך חייך הבוגרים. אין בנטיות אלו לקבוע שאתה באמת בעל יצר לגברים.

עליך לחדד לעצמך את שתי התובנות הבאות, ולהעמיק אותן בחייך-

הבחירה בידיך איזה מעשה לעשות וממה להמנע. גם אם יש נטיה למשהו אסור, הוא עדיין אסור ויש להמנע ממנו בגבורה.
יחד עם זאת, הגיל הצעיר אינו זמן להחליט שבכלל יש לך נטיה קבועה כזו. יש תחושות ראשוניות, ועליך לשים אותו בצד ולהתפלל שהנטיה הבריאה תתעורר בהמשך בע"ה באופן טבעי וצנוע.

היה חזק, צנוע, גיבור, ובעיקר אל תיכנס לחרדה אלא לאמונה ואמון בטבעך ובבורא שלך.

אתה לא בודד, אני איתך.

בהצלחה