אולם חתונותבבית מלון רפורמי

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 16/02/16 10:46 ז באדר א'

שאלה

הרב שלום,

בקשו ממני תמיכה בארגון חתונה בירושלים (הזוג מתגורר בחו"ל).

ישנו אולם חתונה בבית מלון - בית שמואל.

אך בית המלון גם מוצג כמרבז עולמי של התנועה הרפורמית:

http://www.beitshmuel.com/en-us/jerusalem-events/have-an-event-in-jerusalem/

the lovely facilities of the Reform movement's worldwide headquarters

האם מותר לי לברר פרטים בידיעה שהחתונה עצמה כשרה (מכל הבחינות - הזוג יראה שמיים)

האם מותר לי להשמית את השם של האולם מהרשימה למרות מיקומו המועדף - בידיעה שהזוג ביקש ממני פרטים אודותיו

תודה

תשובה

אם הרבנות נותנת הכשר למקום אז איני מבין את הבעיה. בהנחה שזה כך אין סיבה להשמיט את האולם הזה אם הוא מתאים לזוג