דחף לא טוב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 07/02/16 17:42 כח בשבט התשעו

שאלה

שלום הרב.

אני בת עוד מעט 18 וברצוני להבין ולקבל עזרה במספר דברים.

ראשית אתנצל על תוכן השאלה.

בעבר, היה לי משיכה לנשים, אך חשבתי שזה יעבור, אך בזמן האחרון זה ממש מתגבר.

אנ חייבת לציין שאני דתייה, בית דתי שחינך לא להיות בעד הומוסקסואלים ולסביות.

אני לא רוצה ל=להרגיש את הדחף הזה אך הוא רודף אותו, מה עלי לעשות?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

נראה לי שבנושא כזה צריך שיחה עם אישה שיכולה לסייע לך. אישה רצינית ורגישה מאוד, שמבינה ברגשות של נשים ומודעת לעולם הערכי של אישה דתית:
אני ממליץ על פסיכולוגית דתית. אפשר גם עובדת סוציאלית או יועצת דתית.