חלום

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 31/12/15 12:22 יט בטבת התשעו

שאלה

היי, חלמתי חלום שאני לא ממש זוכרת את כולו

אבל מה שכן אני זוכרת זה שראיתי באיזה גינה בבית לא מוכר כלשהו כלבה עם הגורים שלה ונורא רציתי לאמץ אחד מהם והתחלתי לברר עם האנשים של הבית הזה כמה עולה גור כדי לקחת אחד מהם וכל החלום הכלבה(האמא של הגורים) מסתכלת עליי בפחד כזה.

מה זה אומר?

זהו חלום שנורא הטריד אותי

אשמח לתשובה תודה רבה ושבת שלום!

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

המשיכי במדת החסד שלך לרחם על הבריות כולן, לעשות טוב לאחרים, ולמרות כל הרע שבעולם לכי בדרכך של עשיית טוב. ואך טוב וחסד תשיגי כל ימי חייך.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ