חזרה בתשובה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/12/15 12:19 י בטבת התשעו

שאלה

אילו אפשרויות יש לחזרה בתשובה?

תשובה

ב,ה

שלום.

לא הבנתי את שאלתך.
באופן כללי לחזור בתשובה זה להכיר שעשיתי משהו לא טוב זה יכול להיות גם בדברים הקטנים של דיבור רכילות או לשון הרע וכ"ו להתוודות על זה בינך ובין בוראך לעזוב כליל את החטא הזה ולקבל לעתיד שלא תעשה זאת שוב.

וזה כלל לא קשור לסגנון לבוש או למוצא עדתי או למקום מגורים. כל אדם באשר הוא אדם שעושה משהוא לא בסדר צריך לחזור בתשובה על כך. ויפה שעה אחת קודם...

בהצלחה,

עוזיאל אליהו

.