פנייה לייעוץ במוקד שאינו שומר מצוות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/12/15 11:51 ט בטבת התשעו

שאלה

לכבוד הרב שלום.

אני נשוי ב"ה ונתברכנו בשעה טובה בציפיה לילדה.

מידת הכעס תמיד היתה אצלי בעיה וגם ככה זה בבית עכשיו. מאז ההריון אני מרגיש שהכעס שלי יותר מחמיר ויש יותר מריבות וצעקות ממש. אני מרגיש שיותר קשה לי לשלוט בעצמי ומפחד מה יקרה אם יהפוך לאלימות אמיתית. אשתי רוצה שאני אפנה לקו לגברים במעגל האלימות שהם יעזרו לי (זה טלפון של 1800-39-3904 אם הרב מכיר) ואני לא יודע אם לפנות ולסמוך עליהם. אני לא יודע אם יש שם אנשים יר"ש ומרגיש בבעיה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשריך שאתה לוקח אחריות ולא מטיל את האשמה על אחרים,

אני חושב שאפשר לפנות אליהם,

רק להיות בקורתי ואם יש משהו שנוגד את ההלכה או את המוסר או אפילו אם יש ספק - תתקשר ותתיעץ,

בהצלחה רבה,

דני ארגמן,,0527710491