פירוש חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/11/15 11:16 כט בחשון התשעו

שאלה

שלום רב,

אבי נפטר לפני כחודשיים ממחלת הסרטן ואני הייתי איתו לבד בנשימתו האחרונה.

חלמתי שלוש חלומות מאז.

חלום ראשון:

אני והוא הולכים ברחוב עם הרבה אנשים מסביב ורק אני דיברתי. באותו חלום בסיטואציה אחרת, אני ואחותי מדברות ויודעות שהוא עומד למות והוא צופה בנו מרחוק מתוך ההמון האנשים.

חלום שני:

דיברנו בטלפון על נושא כללי

חלום שלישי לפני מספר ימים:

אני נמצאת בחצר שלא שלי עם הרבה. ילדים ונגשות אלי שתי בנות ומבקשות שאעזור להן למצוא חברה אולי.

אנחנו נגשות אל הדלת ומבחי לדפוק אבא שלי פתח את הדלת פינה לנו את הדרך להכנס וחייך אלינו.

הוא היה נראה קורן, לבוש אלגנט עם שיער מסודר וכיפה לבנה על ראשו

אשמח לפתרון החלום. תודה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מצטער מאוד לאכזב אותך
אבל אני לא יודע לפתור חלומות
אני רק יכול לומר לך דבר שאת יודעת אותו:
את מאוד מתגעגעת לאביך ומאוד כואבת את הפרדה ממנו.