הכשר בבית מלון.

חדשות כיפה רבני כושרות 22/10/15 20:54 ט בחשון התשעו

שאלה

אנו מקפידים לאכול אוכל בהכשר מהדרין מציעים לנו נופש בקלאב הוטל באילת עם ארוחת בוקר מוצרים מהדרין בהכשר הרבנות אילת.האם זה מספיק?אפשרות נוספת:נופש חצי פנסיון,בשר חלק, בהכשר הרבנות אילת במלון ויסטה. מה עדיף ?האם ההכשר מספיק?

תשובה

אין מהדרין באף מלון באילת ולא ניתן לסמוך על זה שהבשר חלק באמת. כשרות רגילה עם כל המשתמע מכך. מין הסתם גם בישולי עכו"ם לפי מר"ן.
ולכן נראה לקחת את המקום עם ארוחת הבוקר ולדבר עם המשגיח ויראה לך איזה מוצרים הם מהדרין (דגני בוקר, מוצרי חלב וכו') ולאכול רק אותם.