מציאת רב.

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/10/15 16:00 ה בחשון התשעו

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הרב,

שמי יובל ואני מתגורר במרכז הארץ.

אני מתחזק ושומר מצוות כבר חצי שנה, וכל יום שעובר אני מרגיש חזק יותר וקרוב יותר לשם יתברך.

רוב האנשים שאני שואל אותם כמובן אומרים לי שאסור למהר בכל הנושא של הדת, כי מי שעולה מהר, יורד מהר.

אני מאוד מתחבר לכל התורה ובכלל, ללימודים האלה.

לצערי לא זכיתי לגדול בבית דתי, אז אני "לבד בעסק", אבל ההורים תורמים ותומכים, אך כמובן שיש בעיות כלשהן. לא אכנס לנושא זה כי זוהי לא מטרת השאלה.

הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא רב שיבוא לעשות לי שיעורי תורה (פרטיים) בנושאים שונים ביהדות (בין אם זה גמרא, תנ"ך וכד'), בשביל שאוכל להרחיב ולהעשיר את הידע התורני שלי.

בתודה רבה מראש,

יובל

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כדאי לפנות לארגון ,צהר" אולי הם יוכלו לעזור לך למצוא רב ירא שמים שיוכל להדריך אותך בדרך התורה והאמת. (אפשר לפנות אליהם באינטרנט).

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ