הכוונה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/09/15 20:15 טז בתשרי התשעו

שאלה

קשה בכל התחמים בחיים וכל מי ששומע את הסיפור חיים שלי מרחמם עלי, בגדול אני אדם שמח ומה שמחזיק אותי אופטימית לעתיד טוב יותר זה השאיפה שלי ללמוד ולהיתפתח. השאלה שלי היא איך לדעת באיזה לימודים לבחור ואיזה מקצוע... אם יש ספר דתי אולי שיכול לייעץ בנושא או משו...... תודה רבה

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אני סבור שבדברים קשורים להתנהלות הארצית, במקביל לברור הרוחני צריך לעשות בירור ארצי. כמו (להבדיל!) שאדם חולה מתפלל ומתחנן, אבל הולך גם לרופא ועושה בדיקות וטיפולים...
כדאי לך לגשת למסגרות מקצועיות של הכוונה ולעשות שם מבחני מיון וראיון. כך יוכלו לשקף לך מה יותר מתאים לך.

שולח לך קישור לדוגמה
http://www.adam-milo.co.il/careermanagement.html