האם יש בעיה עם בנות שמענגות את עצמן?

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/09/15 06:30 טז בתשרי התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב.

מתנצל על הגסות של השאלה.

האם מותר לבנות לאונן?

סליחה על החוצפה אבל קראתי לא מעט על זה באינטרנט וכל התשובות שהרבנים ענו הן תשובות מתחמקות של "לא מתאים לבת של מלך" או מעשה מכוער" וכולם אומרים שאסור. אם זה מעשה מכוער אין שום סיבה שאסור. אני יודע שהרצון של הרבנים הוא לא לעודד את זה אז יכול להיות שבגלל זה כל התשובות המתחמקות והלא מדוייקות

אני קראתי בשולחן ערוך שרשום שזה מעשה מכוער אבל לא רשום שזה אסור

הייתי שמח אם תוכל להגיד לי אמיתי אם יש איסור או שרק עדיף להימנע. ואם יש איסור הוא דאורייתא או רבנן? ומאיפה המקור של האיסור בתורה

תודה רבה!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לשאלתך יש תשובה מדויקת, השבתי בעבר מספר פעמים לנשים שפנו אלי בנושא.
אבל אינני מבין מה העניין הזה מעסיק אותך?
אתה גבר, זה לא נוגע אליך אישית.
אתה גם לא פוסק הלכה שנשים פונות אליו בשאלה כזאת.

אני ממליץ לך לעשות חשבון נפש ולבדוק מאין עולה אצלך שאלה כזאת!
כדאי שתקדיש את המרץ שלך ללמוד תורה בעניינים אחרים, קדושים וטהורים יותר.