זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/09/15 13:17 ו בתשרי התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב

אני בת 24 ומרגישה חסומה מבחינת הזוגיות.

כלומר כל גבר שאני מכירה מתקדם איתו דברים ואז הוא נעלם תמיד חושבת שהנה זה בא הנה זה בא וזה לא בא מרגישה תקועה בנוא הזוגיות מתחילה כבר לחשוש מזה.

האם אפשר לעשות משהו בנידון ?

תודה לך

תשובה

שלום וברכה

אני מזדרז לכתוב לפני יום הכיפורים.
אני מעריך שיש הרבה מה לעשות. בפירמידה שלמה. לבנות מלמטה למעלה - ה"למטה" הוא פיתוח כישורי זוגיות שכל אחד מאתנו חייב לפתח; אופטימיות; סבלנות; נכונות להשקיע בחיפוש, ועוד עניינים רבים שכל אחת ואחד לומדים להתאים לעצמם, ולבחון מהם הדברים שהם יכולים להתקדם בהם כדי שייפתחו בפניהם שערי זוגיות.
ה"למעלה" הוא התפילה לריבונו של עולם, שהלוא בסופו של דבר - זוגיות היא דבר מופלא, וקשים לזווגם כקריעת ים סוף, וכנראה שצריכים הרבה סייעתא דשמייא.
ובפתח יום הכיפורים הזה - נתפלל, ונתברך, שייפתחו שערי זוגיות בפני המצפים לכך, ובקשות הכניסה בשערים האלה תתמלאנה ברצון לפני אדון כל.

כל טוב ושנה מבורכת