אהבה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/09/15 10:53 ד בתשרי התשעו

שאלה

אני יוצאת עם מישהו מהשבט (הכרנו הרבה לפני) שנה וחצי. הקשר רציני, הבחור כבר מעוניין להתארס.

זה הקשר הראשון שלי, וב"ה אני מאושרת!

עם זאת, לאחרונה עולות לי מחשבות שאולי זה לא זה? איך אפשר לדעת? ברור לי שאף אחד מאיתנו לא חושב שהשני מושלם, שיש דברים שהיינו רוצים שיהיו אחרת ובכל זאת טוב ואנחנו רק מתקדמים אחד לקראת השני (וברור לי שכך יהיה גם עם כל אחד אחר) אבל... אולי יש מישהו שיותר מתאים לי? ומישהי אחרת בשבילו? הרי היו בשבט בנים שהחיבור איתם היה לא פחות טוב.

השאלה שלי היא איך אפשר לדעת שהוא! הזיווג שלי

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם את מאושרת ויודעת שהשני לא מושלם זה מספיק.

תוכלי - באופן וירטואלי - לעזוב אותו וללכת עם בחור אחר ולהיות מאושרת איתו אבל לא בטוחה שהוא הוא זה... אז מה יהיה בסוף?

אם את לא בטוחה את צריכה לשאול באופן קונקרטי מה מפריע לך?

והאם מה שמפריע לך זה קריטי בעיניך או שאת מוכנה לחיות עם זה, כיוון שיש לו מעלות רבות שבגללם את רוצה לחיות איתו.

אבל סתם להטיל ספק בבחור שאת מכירה אותו זמן רב ומאושרת איתו - אין טעם לספק זה.

אגב, עצם העובדה שאתם בקשר טוב במשך שנה וחצי ולא היו בעיות רציניות (אם אני מבין נכון) זו נקודת זכות חזקה להסיר את הספק.

שנה טובה,

דני ארגמן