חלום על שיניים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/09/15 09:54 כו באלול התשעה

שאלה

שלום. חלמתי בליל ראשון ששלוש שיניים טוחנות בפי משחירות ונופלות. לא ייחסתי לכך חשיבות מיוחדת, רק חשבתי שאולי עליי לבדוק את שיניי. חברה אמרה שחלום על שיניים כדאי לבדוק, שזה יכול להיות בעייתי ולא מבשר טובות.אשמח להכוונה בנושא- מה משמעות החלום ומה עליי לעשות בנושא.תודה וחג שמח וחתימה טובה:)

תשובה

שלום וברכה

חלום כזה תלוי אך ורק בשאלה איך את תפרשי אותו, ו"כל החלומות הולכין אחר הפה".
נסי לבחון איזה דברים טובים החלום הזה מסוגל לעורר בתוכך, ובמקום פחד לחשוב דווקא על תהליכי התנקות וקידוש, והרחקת הרע מעצמנו, ועל ידי כך גם החלום הזה יחולל בתוכך את האווירה הזו, ובכך תוכלי להפוך אותו למנוע של העצמה וחיזוק.

כל טוב ושנה טובה ומבורכת