אשה היא נזק ביהדות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/09/15 20:38 יז באלול התשעה

שאלה

מדוע הבת נחשבת נזק ביהדות? הרי כל הבעיות נובעות מהבנים.

איך יתכן שהבת היא עונש ונזק, אם היא החכמה, הרגישה, המתוקה יותר וכן הלאה?

איך יתכן שהזכר הוא שלמות, אם הוא מביא לסיבוכי הלידה הגדולים, מגיע עם יותר מחלות גנטיות, רוב המפגרים הם בנים, שיעור הפשע של גברים גבוה בהרבה משל נשים וכן הלאה?

חז"ל לא שמו לב שהגברים הם אלו שאונסים, רוצחים, גונבים, מלחמתיים?

איך הם יכלו להאשים בכך את הנשים?

הרי כל אדם הגון אמור להודות שמדובר בבעיות הקשורות במין הגברי...

איך אפשר להאמין בדת שהופכת את היוצרות בין המינים?

כנ"ל בנושא הריח. האישה מריחה הרבה יותר טוב, בכל מצב ואילו הגבר מסריח, אבל הדת טוענת את ההיפך כמובן...

מדוע שאישה תרצה לכבד דת הטוענת שהיא גבר ושהגבר הוא אישה?

הפטריארכיה ביהדות הופכת את הנשים לעצבניות מאוד ובכך מעלה להן את הטסטוסטרון וגורמת להן להיות גבריות יותר.

בכך הגברים שכ"כ משתוקקים לנשים נשיות פוגעים רק בעצמם ע"י תמיכתם ביהדות וברעיונות הפטריארכליים, שכן הם מעצבנים את הנשים והופכים אותן לגבריות. אבל הן אלו שכ"כ רוצות להיות נשיות ולא להתעסק במאבקים נגד הפטריארכיה הנפשעת.

המצב עגום מאוד.

תשובה

שלום

תארת דת שאינני מכיר, ועל כן לא אוכל לענות בשמה. זו כמובן אינה יהדות.

כל טוב