מיניות בבית הספר

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/08/15 23:41 טז באלול התשעה

שאלה

ישלי הרבה בנות בכיתה בתיכון וגם בחוץ וכשאני רואה אותם מתעורר לי החשק המיני איך אני מפסיק את זה וחיי חיים בהרמוניה רק עם מחשבות חיוביות?

תשובה

שלום

תנסה לעבור לבית ספר דתי שבו אין בנים ובנות יחד, וודאי לא בלבוש פרוץ.
עד אז, תשמור על העיניים בכל יכולתך שלא להביט במה שאסור, ותתפלל על כך לד'.
תבקש לשבת במקום בו תמעיט בראיות כאלו, וקח איתך ספר מוסר שיעסיק את זמנך לטובה, כגון אורחות צדיקים.
אם אתה רואה שעל אף כל ההשתדלויות אתה נופל בראיות אסורות ובשיבוש יראת השמים שלך ובנגיעת חיבה וכד', אזי אל תלך לבית הספר עד שיסכימו להעביר אותך מיד למקום שאין בו איסורי תורה.

כל טוב