ללא נושא

חדשות כיפה חברים מקשיבים 19/08/15 15:32 ד באלול התשעה

שאלה

שלום!! תודה רבה.. האתר שלכם מעולה!! ועוזר ממש!!

אני לא מבינה.. ה' יכול לעשות הכול!!

אז למה הוא יוצר אנשים רעים? למה הוא עושה לנו נסינות? למה הוא נותן לנו בכלל בחירה חופשית? למה לעשות עולם הבא? למה שלא ניהיה בו פשוט? למה לעשות לנו תעוות?

זה נירא כיאלו ה' מלמעלה משחק בנו.. כיאלו.. הוא יכול לעשות הכול!! אז למה? למה לתת לנו נסיונות ככ קשים? למה ילד בן שלוש צריך לחיות בלי אבא? למה להוליד אנשים רעים? וגם.. אני ממש לא מבינה.. נגיד ברית מילה.. מסכן התינוק!! 8 ימים אחרי שנולד עושים לו פצע.. שמספר ימים אחרי כל פעם שמחליפים לו חיתול ושמים לו תמשכות זה שורף וכואב לו.. אז למה? למה כל תינוק קטן צריך לסבול? זה נשמע לי ממש אכזרי..

תשובה

שלום רב.

לצערנו עדיין לא נשלח מענה לשאלתך. אנו רוצים לעזור אך כיוון שחלף זמן מה, חשוב לנו לדעת האם השאלה עדיין רלוונטית, האם היו התפתחויות ששינו את התמונה, וכו'.

אם השאלה עדיין רלוונטית, אנו מזמינים אותך בחום להתקשר למוקד הטלפוני שלנו לשיחה ישירה בנושא עוד הערב, בטלפון: 1599-5000-54. המוקד פועל בימים א-ה בין השעה 21:00 בערב ל 01:00 בלילה.

אם בכל זאת תרצה תשובה בכתב, אתה יכול לכתוב לנו שוב ולציין מה התחדש/השתנה במצב מאז שלחת את השאלה לראשונה, ונשתדל לענות ככל שנוכל.

תודה ובהצלחה!

צוות חברים מקשיבים