הילות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 16/08/15 01:16 א באלול התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב. ישבתי עם שכנתי בחצר המשותפת שלנו ובעוד שאנחנו מדברות ראיתי בכל מני מקומות על הגוף שלה הילה ירוקה אח"כ בפתח הבית שלה וזרם החוצה.. שאלתי אותה אם היא עומדת לנסוע לאיזשהו מקום והיא אמרה לי :אני באמת לא יודעת והמשכנו לדבר ושוב ראיתי את הצבע עליה,תוך כדי כמובן אמרתי לה שאני רואה אותה ממש ירוקה והיא לא ממש הבינה והפסקתי כמובן להגיד גם כי לא ראיתי בזה טעם אבל המשכתי לראות.

למחרת היא התקשרה אלי ואמרה שהיא באוטו של חברה עם בעלה ושהחברה באופן מפתיע ובלי להודיע באה לקחת אותם לקברי צדיקים (לקבר הרב פיש) והיא ממש התפאלה .אציין שאני לא רואה בד"כ הילות אבל לעיתים רחוקות כן ...

לפני כחודש בערב שבת חלמתי שאני רואה מחלון ביתה של השכנה הנ"ל שני בנים אחד כבן 10 והשני כבן 8 ליד שולחן קטן ומרובע ועל השולחן דולק נר גדול עגול בצבע לבן אוסיף ואכתוב שהאישה הנ"ל נשואה 12 שנים ואין לה עדין ילדים .מה אומרים הדברים האלה עליה ועלי?

תשובה

שלום

אלו דמיונות.
במקום לשים לב לכך, התרכזי בחיזוק המידות הטובות ושמירת ההלכה. שבשני אלה כל חיינו תלויים.

כל טוב