החזר כספי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 20/07/15 19:07 ד באב התשעה

שאלה

לפני כשש שנים גביתי סכום כסף מסויים מקבוצת אנשים בתוקף תפקידי במסגרת מסויימת, הכסף כולו הועבר לרשויות. כעבור כשנה מזמן הגביה הסתבר כי הגיע החזר לכל המשלמים. כאחראית הכספים חילקתי את ההחזר בין כולם ולכולם נתתי את ההחזר הכספי העומד על 95 ש"ח לאדם, מלבד 4 אנשים שעזבו את המסגרת ואין לי קשר איתם. הכסף עדיין אצלי, מצאתי אותו במגירה. מה עלי לעשות עם הכסף?

תשובה

שלום

לחפש היטב את האנשים ולהשיב להם את הכסף.
אם אינך מוצאת אותם, כתבי לך בפתק את המקרה, הסכום והשמות, ושמרי אותו.

כל טוב