נישואין

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/07/15 11:42 כח בתמוז התשעה

שאלה

שלום וברכה,

אני ובעלי נשואים כבר שנה ויש בעיה עיקרית שמציקה לי וגורמת לי לצער עמוק שבעלי לא מוכן להבין.

אנחנו גרים באזור המרכז ואמי גרה בצפון.אבי נפטר לפני 13 שנים ואמי גרה בבית לבד. יש לי עוד אח נשוי שגר בעיר בו מתגוררת אמי ועוד שני אחים נשואים שגרים במרכז.

בכל פעם שאני רוצה לעשות שבת אצל אמי,בעלי מתנגד.הוא אומר שהנסיעה ארוכה וקשה לו והוא לא אוהב את העיר הזאת בכלל.(הנסיעה אורכת שעתיים ואני מציעה שאני אנהג).

הוא אומר שאנחנו מבקרים הכי הרבה משאר האחים שגרים במרכז ומתנה את ביקורו בהגעתו של אח ספציפי שגם גר במרכז.

יש לציין שלאח הנ"ל ילד קטן ועוד תינוק שנולד ממש לפני שבוע ואין סיכוי שהם יבקרו בזמן הקרוב.

מאז שהתחתנו הביקורים בבית אימי היו ממש מעטים ואת רוב השבתות עשינו בבית הוריו.

אני אוהבת את ההורים שלו וקרבתם אבל מרגישה צורך לבקר את אמי ולהיות במחיצתה.

בכל פעם שהיא מזמינה אותנו לשבתות,אני ממציאה תירוצים למה לא נוכל להגיע. כבר נמאס לי מזה ואני רוצה להרגיש חופשיה ושהאבן הזאת תוסר מעל ליבי.

בגלל הריבים המתמשכים עם בעלי לפעמים אני מרגישה שנאה כלפיו ולא מבינה למה הוא לא רוצה בטובתי ושמחתי.

אני אשמח לייעוץ או הכוונה לייעוץ שיעזרו לנו לעבור את זה בשלום.

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 0527710491,

בברכה,

דני ארגמן.