רשום במפורש בזהר הקדוש שיש עוד חיים במימדים אחרים..!

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 30/06/15 01:32 יג בתמוז התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב!

האם יש חיים במימדים אחרים? אני לא מבין למה כל כך הרבה שנים עושים דיונים ומתווכחים ולא יודעים אם יש עוד חיים במקומות אחרים....הרי קראתי שבספר הזהר רשום שיש 7 מימדים שונים ואפילו מתוארים את היצורים שם....גמדים עם ראש גדול ואין להם אף וזה גם בדיוק התיאור של מה שאנחנו קוראים היום חייזר...אשמתח אם תחזור אלי

תודה רבה!

תשובה

שלום

לא כל ביטוי בסודות התורה הוא גם כפשוטו. יתכן שיש חיים תבוניים אחרים, יתכן שאין.
אין לכך משמעות ערכית לגבינו בסוגיה זו, אנו מצווים לקיים דברי התורה, בכל תפאורה שהיא.

כל טוב