וואטסאפ

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 27/06/15 23:28 י בתמוז התשעה

שאלה

האם מותר להשתמש בוואטסאפ בטלפון כשר? יש לנו טלפון כשר ושמענו כל מיני דעות שונות. תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

שבוע טוב

וואטס אפ הוא מכשיר, ואם הם מכוייל רק לאנשים יראי ד' אין כל חשש, זה בדיוק כמו טלפון וכדו' שיתכן שתעלה לכם שיחה ממקור לא ידוע, אבל רוב השיחות הן טובות, וא"כ גם כאן אותו דבר. מי שמחפש דברים לא טובים יכול הגיע מכל מקום. יש לווטסאפ חסרון שהוא גוזל זמן יקר, ובמקום לעסוק בתורה עוסקים בדברים אחרים, אבל זה דיון נפרד.

שבוע טוב
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ