ברכה נגד קללות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 21/06/15 09:58 ד בתמוז התשעה

שאלה

שלום לכבוד הרב,

רציתי להתיעץ עמך .

אתמול קרה מקרה שהיינו עם אחיינים שלי בגן שעשועים ואחיינית שלי נתקלה בטעות בילדה בת 3 והנ"ל נפלה וקיבלה מכה . הילדה , ברוך השם נראתה בסדר .

האמא והסבתא התחילו לצרוח על אחיינית שלי ולאיים עליה שתרד והם ירביצו לה . קמנו אני ובעלי על מנת לברר על המקרה ולהרגיע את האישה אז היא התחילה לצרוח עלינו ולקלל אותנו .

לצערי הרב היא קיללה קללות נוראיות שבחיים שלי לא קיללו אותי ככה..

שיהיה לנו שבוע שחור ושנקבל סרטן...

אני מאתמול כולי רועדת כשאני חושבת על הקללות הנוראיות שאמרה בלי למצמץ.אלו קללות שבחיים לא הוצאתי מפי לאף אדם...

אני מאוד מאוד מפחדת מקללות אלו

אני מאמינה בקדוש ברוך הוא . אבל עדיין עושה לי פחד ורע כל הקללות .

האם יש אזושהי ברכה שאוכל לומר על מנת לבטל את הקללות האלו ?

תודה ושיהיה שבוע טוב ורק בריאות לכולם

תשובה

שלום

שומר ד' כל אוהביו, ועל כן יש לחזק מידת האהבה לד' ולבריותיו.
הגבירי בליבך את הרחמים והחמלה כלפי אותה משפחה, עד כדי לימוד זכות שודאי נוראות החיים הובילו אותם לתחתית המדרגה הזו.

במקביל תנו צדקה, כתמיד.

כל טוב