הדרכה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/06/15 20:28 ל בסיון התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב.אני ברוך ה' לא מדבר עם בנות כמעט בכלל,אבל יש אחת שאני מכיר מעברי איתה ואני מרגיש שאני באמת אוהב אותה.

הקשר שלנו הוא בערך "שלום שלום" אבל אני אוהב אותה ואני לא יודע מה לעשות נראלי הזוי שנגיע לחתונה.

אשמח הרב להדרכה מה לעשות

תודה!(אנחנו בני 18)

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בני 19 יכולים.
אם תכירו ותרגישו בשלים לכך, אין סיבה שלא להתחתן בעוד שנה.
לכן מותר לך כבר עכשיו, להעביר לה מסר שאתה מתעניין בה: בשיחה ישירה, במכתב, בעזרת חברים או חברות משותפים לשניכם וכד'
אתה יכול להציע לה, אם היא מעוניינת, להיפגש בעוד חצי שנה פחות או יותר. כדי להתחיל להכיר יותר טוב, אפשר ונכון להכיר זה את זה מספר חודשים לפני שמתחתנים.