חרדה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 03/06/15 23:54 טז בסיון התשעה

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה,

אני נמצאת במצב של חרדה קשה מס' חודשים. אני לא ישנה טוב ולא אוכלת טוב,זה כמובן לפי מצב החרדה באותו יום.

לפני מס' חודשים היו לי תופעות פיזיות (שרובם עברו או נעלמו כלל) נכנסתי ברוב "גאונותי" לאינטרנט ושתי התופעות שהיו לי התאימו לבעיה אחת מפחידה! למרות שהם תאמו לדברים אחרים שהיו לי ולכן עברו. מאותו יום החרדות גדלו וגדלו ואיתם תופעות פיזיות שקשורות או לא לדבר כי לא נכנסתי יותר לבדוק על זה באינטרנט. הלכתי למיון יום אחד בשל החרדה,עברתי בדיקות,ורב גדול בירך אותי ואמר שהכול בסדר.

השנה הייתי בבית כדי לחשוב מה לעשות בשנה הקרובה, אני לא עובדת ואני מרבית הזמן בבית. אשמח לברכה ועצה מה לעשות.

בברכת שבת שלום מ.ל

תשובה

שלום

את מתארת מצב נפשי שאינו בריא. לפיכך עלייך לפנות לרופא המומחה בתחום זה- פסיכולוג.
בחרי פסיכולוג ירא שמים, תוכלי לתאם פגישה איתו דרך קופת החולים.
זו עבודת השם המצופה ממך בשלב זה, לצד תפילה ומעשים טובים כמובן.

חיזקי ואימצי