מהו דינם של שונאי ישראל ואתאיסטים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/06/15 13:44 טז בסיון התשעה

שאלה

שלום לרב

היום קראתי על חבורה של גויים שהשחיתו מזוזות והדביקו אותן בצלבי קרס וצלב בקיצור חשבתי לעצמי מה הדין שלהם בעולם הזה או בעולם הבא מה אלוהים יעשה להם למה זה ממש מרתיח הנושא הזה והשאלה השנייה היא מה הדין של שונאי ישראל וגם מהו הדין של אתאיסטים?

תודה

תשובה

שלום לך

אינני מבין מדוע אתה מוטרד מדינם - הנח להם.

לא קראתי דברים כאלה, ואם הייתי קורא הייתי עובר לסדר היום.
אינני חפץ בעונשם של הבריות ובודאי לא מענין אותי מה יקרה ל'חבורה של גויים'.

לשאלותיך -
1. המעשים שלהם הם כדי ל'הרתיח' אותך ושכמותך.
אם תשארו אדישים - הם לא יעשו דבר.
2. 'כל ישראל יש להם חלק לעולם הבא' - ומי שאינו 'ישראל' לא !. ויתכן שיש יוצאים מן הכלל ואלו בודאי לא בינהם.
3. אתאיסט יהודי - יש לו חלק לעולם הבא
אתאיסט לא יהודי - אין לו חלק לעולם הבא

בברכה דוד לוי