התאמת זיווג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/05/15 13:54 יא בסיון התשעה

שאלה

שלום לכבוד הרב

הכרתי מישהי דרך אתר אינטרנט ודיברנו הרבה בטלפון

היא דתיה בת 18 ומתחזקת אני נמצא גם בהתחזקות שומר שבת מקפיד על כשרות וצניעות אני אדם עם מידות טובות

הבחורה הזאת אני אוהב אותה ההורים שלה לא יודעים על הקשר ואתמול היה לנו ריב והיא לא רוצה בקשר איתי היא ממש כעסה ורק אמרה שאני יעזוב אותה למרות שאני יודע שכן אוהבת השאלה היא כזאת יש מצב לקבוע חתונה אם ההפרשי הגילים ואם כן אפשר לבדוק לפי השמות אם אנחנו מתאימים זה ממש חשוב לי לדעת

השם שלי ....בן רבקה

והיא ליאל בת ....

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מאחל לך כי תמצא את זיווגך.

לפני כל פניה להפרשי גילים או לשמות – אין מצב בו אתה מנסה להתחתן עם מישהי, והיא לא רוצה בקשר או כועסת, ובעיקר – היא דורשת ממך לעזוב אותה.
מה שאתה צריך לעשות הוא משהו אחר לגמרי: להבין כי היא לא רוצה, ולכן אסור לך להציק או להמשיך להתקשר אליה, ולא לפנות לפענוח שמות או רמזים או תאריכים, אלא להבין שאתה צריך לחפש את זיווגך האמיתי במקום אחר, ובעזרת ד' – תמצא את מי שכן רוצה שתתקשר, וכן רוצה בקשר אתך, וכן מבקשת דווקא שתמשיך את הקשר.
כך מקימים בית בישראל.

כל טוב והרבה שמחה