למה אין אפליקציה ל'חברים מקשיבים'??

חדשות כיפה חברים מקשיבים 26/05/15 21:04 ח בסיון התשעה

שאלה

למה שלא תעשו אפליקציה לאתר הזה? זה יכול להיות רעיון מאוד טוב!! תיהיה ככה נגישות גבוהה יותר לאנשים שרוצים להתחבר לאתר ביום יום.

תשובה

שלום לך צדיק!

יישר כוח על האכפתיות, הגדלת הראש והרצון לשכלל את מפעל ´חברים מקשיבים´.
תודה רבה מקרב לב.

אתה צודק. יש המון מה לשכלל.
אני חושב שצריך להתחיל עם נגשת האתר של חברים מקשיבים לנייד.
כמובן שאפליקציה זהו רעיון מצוין.
רק ישנה בעיה אחת קטנה וקריטית והיא שהדבר כרוך בעלות גבוהה מאוד- הן הנגשת האתר ויותר מכך פיתוח אפליקציה.
היות ו´חברים מקשיבים´ הוא ארגון על בסיס התנדבותי (כולו) אין בידינו משאבים לכך.
אם אתה מכיר אדם המוכן לתרום לשם פיתוח אפליקציה או שכלול האתר נשמח לקבל את תרומתו למען הכלל.
אם אתה מכיר חבר שמפתח אפליקציות שהוא מוכן לעשות זאת בהתנדבות- נשמח ליצור איתו קשר.

שוב תודה על הכל!
עלה והצלח!

אלרון
מייל: elronza@gmail.com
פלא: 0524521552