אהבה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/05/15 18:55 כה באייר התשעה

שאלה

כבוד הרב שלום

אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודש כי רבנו המון בתקופה האחרונה ולא הסתדרנו כל כך ...הבעיה היא שאני אוהב אותה ולא בא לי לוותר אני יודע שהיא כבר לא רוצה כי מתי שהיא אמרה לי את זה הרגשתי את זה עליה ובתכלס אני גם לא יכל להאשים אותה כי התנהגתי ממש לא בסדר אני דיברתי לא יפה וקיללתי ושיקרתי וחבל שהבנתי את זה רק עכשיו אני מתגעגע אליה ברמה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות כי אני לא יכל להתרחק ממנה כי אנחנו אותו בית ספר ואותו חברה אז מה שעשיתי זה שיצאתי מכל הקבוצות עם החברה לא מדבר עם חברים שלי לא יוצא להפסקות בבית ספר חסמתי אותה מכל מקום אפשרי בשביל לא לראות את התמונות או לא לראות מתי היא זמינה

שלשום היה לי יום הולדת 16 והיא באה ואמרה לי ״מזל טוב,רציתי לרשום לך ברכה ענקית אבל חסמת אותי מכל מקום אפשרי״ לא עניתי לה כי לא היה לי מה לענות, אתה חייב לעזור לי איך אני אשכח אותה?

תשובה

שלום וברכה

אני יכול להציע לך את הצעד הראשון, ואז לראות לאן זה מתקדם:
תפתח.
אתה זה שהיית לא בסדר.
על כן, את זה שצריך לפתוח. את הכל.
ואז היא תוכל להחליט אם היא רוצה להמשיך.

כך מתחילים מסע של תיקון.
גם בין אדם לחברתו.
וגם בין אדם לריבונו של עולם.

כל טוב