שם לבת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/05/15 16:58 כד באייר התשעה

שאלה

שלום,

ילדתי בת שנייה בשעה טובה לפני מס ימים ואנו מתלבטים איזה שם לתת לה. אני מעוניינת לקרוא לה בשם שני אסתר על שם אמי שנפטרה לפני חודש. יש לנו התלבטות בין כמה אופציות לשם הראשון - רוני, עופרי או גלי. שם המשפחה שלנו הוא אליהו.

איזה שם הכי מתאים??

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

שמחתי לשמוע על לדת הבת והצטערתי לשמוע מפטירת האם. נראה שאם תזכרי רני אסתר, יהיה בכך גם זכרון וגם רנה ושמחה, ואי"ה הבת תוסיף שמחה וזכרון לאורך ימים ושנים טובות.

שבת שלום
בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ