סכו''ם שהתערבב

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 06/05/15 23:07 יז באייר התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב,

לפני מספר שבועות, במגירת הסכו``ם החלבי במטבח, ראיתי במחיצה של הסכינים החלביים 3 סכינים בשריים. איני יודע איך ומתי הם הגיעו לשם ומה השימוש שנעשה בהם כשהם היו במגרה זו.(במאמר מוסגר אציין כי יתכן ופשוט הם הושמו שם בטעות לאחר שיצאו ממדיח הכלים). מנגד, היה בבית מנקה זר- אך איני מאמין שהוא אכל איתם...).

לסיכום, איני יודע איך ומתי הסכינים הבשריים הגיעו למגירה החלבית ומה השימוש שנעשה בהם כשהם היו במגרה החלבית. בינתיים, את 3 הסכינים הבשריים הנ``ל שמתי בצד ללא שימוש.

האם צריך לעשות משהו בנידון עם הסכינים הבשריים? ומה לגבי הסכו``ם החלבי שהם היו במחיצתו?

תודה מראש צחי

תשובה

שלום

אין צורך בהגעלה

כל טוב