לוותר עליו או להתחתן?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 05/05/15 15:11 טז באייר התשעה

שאלה

שלום רב,

אני יוצאת עם בחור שאני גובהה ממנו ב 4-5 ס"מ, אנחנו יחד חודשיים, בתחילת הקשר היה לי מאוד קשה לקבל את זה, ואז המשכנו להיות יחד ואני מסנה והייתה תקופה שלא חשבתי על זה בכלל והנה איך שמדברים איתי על זה אז זה גורם לי להתרחק ממנו. וזה לא אמור להיות ככה? ואני לא רוצה לוותר עליו כי הוא באמת מקסים, לא פגשתי בחור כזה בחיים שלי.

מה עליי לעשות? לוותר עליו?

הוא רוצה להתחתן וגם אני רוצה אבל מפחדת שזה לא יהווה מכשול בעתיד ויגרום לי לתסביכים כי גם ככה שאי נזכרת בזה קשה לי עם זה. מה לעשות?זה הגיוני לשלול בגלל גובה?

תשובה

שלום

תסביכים הם בחירה שלך, ותלויים בהחלטות שלך להתגבר והתבגר, לגבש לעצמך מבט יציב ומשמעותי על החיים ועל בעלך. אל תחשבי מראש שיהיו בעיות.

אם הבחור נאה בעיניך ומעשיו טובים, ויש בו יראת שמים, אזי ודאי טוב להתחתן איתו.

הבדל גובה כזה הוא דבר מצוי לעיתים ואינו מלמד על בעיה בהכרח בעתיד.

יה"ר שתהיה לכם סיעתא דשמיא.

בהצלחה