שידוכים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/05/15 22:09 יג באייר התשעה

שאלה

שלום

שמי... ואני לומד בישיבה גבוהה

אני חושב שהבעיה המרכזית שלי בפגישות היא השיחה, אין על מה לדבר כבר אחרי שעה

והתיעצתי עם עוד רבנים וחברים אבל גם הם לא הועילו לי

יש כאלה שאמרו לי לזרום ולספר חויות ואיזה חויות יכולות ליהיות לבחור ישיבה שכל הזמן עסוק רק בלימוד וכמו שכבר אמרתי אני לא מצליח לזרום בשיחה, ויש שאמרו שבפגישות הבאות יהיה יותר על מה לדבר כי יותר מכירים, ואצלי זה לא קורה, אני פשוט לא דברן. וזה מאוד מצער אותי שבגלל שאין לי על מה לדבר בנות מבינות שכנראה אנחנו לא מתאימים.

אפילו עם חברים שלי שאיתם יש פחות בושה ואנחנו יותר מכירים ויש לנו הרבה דברים משותפים אין לנו שיחות ארוכות.

זה מאוד מדאיג אותי, אשמח אם תוכל לעזור לי.

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור בפלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן