בדיקת ירקות מוקפאים

חדשות כיפה רבני כושרות 27/04/15 13:26 ח באייר התשעה

שאלה

שלום רב!

בהמשך למאמרו של הרב ויטמן בדבר מתן הכשר לירקות מוקפאים אני מבקשת לדעת כיצד לנהוג במקרים של אריזות (של חברות שונות ולאו דווקא "סנפרוסט"), שכתוב עליהן כי ראוי או חובה לבדוק את תוכנן.

והרי כיצד אפשר לבדוק תרד טחון? לו היה שם חרק - הלוא היה נטחן גם הוא?!

האם אפשר להבין שהכיתובים האלה הם בגדר החמרות מיותרות, או שבמקרים מסוימים אכן עלולים הירקות להיות נגועים (ואז אולי עדיף שלא לקנות תוצרת זו מחמת קושי הבדיקה)?

בתודה מראש,

רננה קרפין

תשובה

שלום

שאלת שאלה כללית, וקשה לענות באופן פרטני על עשרות מוצרים.

אנא תשאלי בבקשה בשנית אם פירוט המוצרים אליהם את מתכוונת