בית ספר

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/04/15 12:37 כו בניסן התשעה

שאלה

בס"ד

שלום

אני לומדת בבית ספר חילוני ולא טוב לי שם

אחרי שעות בית הספר אני שמה חצאיות ומתפללת שיהיה לי את האומץ להשים גם לבית הספר חצאיות אבל אני לא מצליחה לעשות? בע"ה שנה הבאה אני עוברת לבית ספר דתי. בבית הספר בו אני נימצאת עכשיו מאוד קשה לי הילדים מפעילים מוזיקה בצורה חזקה ואני לא יודעת מה לעשות איך אני יכולה לשרוד את התקופה האחרונה שנישאר לי ללמוד בו

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כדאי לך למצא פינה או כמה פינות בבית הספר ששם תוכלי ללכת בשעות הפנאי כדי לנוח מהאוירה הלא מתאימה לך,

אי אפשר תמיד לעמוד במקום שוחק.

כדאי גם ללמוד ספר מוסר או אגדות חז"ל שנותנים לאדם את הכיוון בחיים, ואת הידיעה איך להתיחס לכל מיני תופעות ולא להפגע מהם.

בברכה,

דני ארגמן

אשמח לעזור גם בפלפון 052-7710491