זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/04/15 19:45 כה בניסן התשעה

שאלה

שלום רב ,

יש לי חבר כבר שנה וחצי , וכבר תקופה ארוכה שאני נורא מתלבטת מה לעשות עם הקשר אני נורא אוהבת אותו וחושבת שאנחנו מתאימים אבל הבעיה היא שהוא בגילי ועדיין בצבא ורוצה לעשות טיול וכו' ומבחינת הבגרות זה נורא משמעותי אני מרגישה שאני כבר דיי בשלה לעבור שלב בחיים בנושא הזוגיות .. אני פוחדת לחכות עוד זמן ולבסוף למצוא את עצמי לאחר כמה שנים מחפשת את עצמי .מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

ומי יכול לענות לך על שאלה כבדת משקל זו ?
יש רק אחת בעולם שיכולה לענות, וגם היא לא בטוחה שהתשובה שלה נכונה: את בעצמך.
שכן, אין איש יודע את העתיד, ואין מי שיודע מה שיתחולל ביניכם, ואין איש שיודע האם תהיה קשורים האחד בשני לאחר השרות הצבאי והטיול בחו"ל, ואין איש שיודע שום דבר.
לפיכך, אין לך אפשרות אחרת אלא למצוא את התשובה שלך לשאלה שלך – באיזו דרך את רוצה לבחור. האם את רוצה להמתין ולראות; האם את רוצה לנתק קשר בשל החשש העתידי; האם את צעירה מספיק כדי להסתכן ב"מחפשת את עצמי";
כל אלה הן החלטות האורבות לפתחך. ואין דרך אחרת מלבד להתפלל לריבונו של עולם כי יורה לנו את הדרך הנכונה, ולדלות את התשובה מתוך עצמך.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ? האם אני יכול לעזור יותר ?

כל טוב ובהצלחה