היתחזקות

חדשות כיפה חברים מקשיבים 09/04/15 00:16 כ בניסן התשעה

שאלה

שלום

אני מריגשה שאני מיתחזקת ,רק אם אני רואה דברים עצובים!!רק אם קורה משהו עצוב..כשהכל רגיל,אני חזקה בסדר,אבל כשקורה משהו אני לא יכולה להסביר איך אני מיתחזקת..

אז איך אני אמורה להיתחזק ולהאמין גם כהשכל רגיל וב''ה לא קורה כלום!!למשל מודיעים שיש חס וחלילה פיגוע,ואם אני לוקחת את המיקרה(פיגוע)קשה ועמוק, אז אני מיתחזקת מיזה!!זה יכול להישאר לי כמה חודשים ואז לעבור!!לא לעבור לעבור,כלומר פחות להיות מחוברת..כשיש פיגוע למשל חס וחלילה,אני ישר הולכת לראות תמונות של זה כדי להיתחזק..אני מריגשה שאני מחוברת יותר להק''בה רק כשקורה משהו..מה לעשות?!

תודה ענקית.ואם אפשר בבקשה לשלוח את זה ישר למייל?תודה(:

תשובה

שלום וברכה, וישר כוחך על הפנייה והשאלה!
יכולים להיות כיוונים שונים וכיון שאיני מכיר אותך אוכל לציין אותם בקצרה:
ספרי אמונה וספרי סיפורי השגחה פרטית (כמו למשל סדרת הספרים שיצאה על הרב אליהו זצ"ל).
התבוננות עצמית - לשאול את עצמך תוך כדי היום ובסוף היום היכן ראיתי את יד ה' היום.
תפילה ואמירת תהלים בכוונה. אפשר לקבוע זמן קבוע ואפשר באופן ספונטני מידי פעם.
היעזרות באתרים מתאימים, כמו למשל 'הידברות'.
מקווה שעזרתי
יעקב
yaakov36@gmail.com