צניעות בפגישות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/04/15 20:07 יט בניסן התשעה

שאלה

כבוד הרבה שלום!

אני בת 22 והתחלתי להיפגש עם בחור בן 25. נפגשנו בינתיים 3 פגישות, והרגשתי שיש חיבור ממש טוב, ושגם מבחינת השקפה אנחנו דיי באותו הכיוון.. העניין הוא שבמהלך הפגישות הוא מתיישב ממש קרוב אליי, ובפגישה האחרונה זה כבר באמת היה נראה לי לא לעניין, ממש קרבה של "עוד שניה נוגע". (למען האמת גם דיברנו על דברים יותר אישיים ונפתחנו יותר אחד לשני ואולי זו גם הסיבה..) אני לא יודעת מה לעשות.. האם זה מראה שהוא לא באמת תורני כמו מה שהוא משדר בשיחות איתו? האם זו עילה לסיים את הקשר?

תודה רבה וחג שמח!

מוריה

תשובה

שלום וברכה

ולמה הדבר לא מהווה הזדמנות לדבר על זה ?
אחרי כמה פגישות - זו הזדמנות נהדרת.
ובעדינות וברגישות לפתוח את הנושא, ואז תוכלו להיות מחוברים יותר לעצמכם, ותעסקו גם בכך.

האם זו לא דרך טובה יותר ?

כל טוב