פנימיות של בנים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/03/15 00:58 ד בניסן התשעה

שאלה

שלום !

אני בת 17, ואני לא ממש בקשר עם בנים (שזה דבר טוב), אבל יצא לי להיות בחברת בנים פה ושם במקרים יוצאי דופן שהיו השנה-

ואני פוחדת שמה שאני מוצאת בבנים זה רק המראה החיצוני שלהם. כי אני לא מעריכה באמת מישהו על מעשיו.

וזה קצת מעציב אותי, אני לא ראיתי מישהו ואמרתי לעצמי: אני רוצה אותו בתור חבר שלי, כיוון שהאישיות שלו ממש מדהימה!

יופי בא ויופי הולך, וזה אינו העיקר בחיים.

ואני מסכימה שלא צריך שיהיה חבר בגיל כזה, אבל זה גם מדאיג אותי לשנים הבאות. איך אמצא מישהו טוב שימצא חן בלב שלי?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אל תדאגי, יש הרבה בחורים מדהימים...

בבא הזמן תמצאי את המתאים לך.

תגידי תודה שאין בחור מדהים ומהמם שנתפס לך במחשבה ואת מאוד רוצה להתחתן איתו אבל את צעירה ורק סובלת ממחשבות והרהורים עליו.

בברכה,

דני ארגמן