כשרות עופות

חדשות כיפה רבני כושרות 10/03/15 12:56 יט באדר התשעה

שאלה

שלום.קראתי את כל המאמרים על צרירות דם בעופות.זה זמן רב שאינני משתמשת בשוקיים ובכנפיים.בכשרויות המהודרות,לפחות חצי חבילה יש בה בעיה.כשהעוף מופשר יוצא דם ממש,וגם בבישול,שאלו תופעות שלא היו פעם.מה עוד שראיתי כתוב. שלעיתים כל העוף נפסל.

אין לי רב במקום לשאול אותו,כפי שהצעתם.האם אפשר לקבל תשובה מפורטת יותר לבעיה זו? תודה רבה.

תשובה

יש דברים שנשארו בגדר "שימוש" תלמידי חכמים. כמו שלא ניתן ללמוד מראות דמים מספרים אז גם אי אפשר ללמוד נושא זה אלא ביחד עם רב הבקי בנושא.
אפשר לארגן לך ביקור במשחיטה הקרובה לביתך ושם תוכל ללמוד