שאל את הרב

שקדי מרק וקרוטונים

חדשות כיפה רבני כושרות 09/03/15 20:08 יח באדר התשעה

שאלה

האם ידוע לכבודו מהי דרך ההכנה של שקדי מרק וקרוטונים היום בתעשיה, כלומר ע"י טיגון או אפיה, והאם יש ? הבדל בין החברות

ההשלכה כמובן לעניין הברכה על פחות מכזית? ולעניין בישול אחר בישול בשבת?

והאם יש הבדל כיוון שמראש אינם מיוצרים ללחם?

תשובה

שלום

משתנה בין החברות. ובדעות הפוסקים השונים

מומלץ ליצור קשר עם החברה שאותה אתה צורך ולברר עם המשגיח מה דרך ההכנה

כתבות נוספות