שינוי שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/03/15 22:27 יד באדר התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב, שמי ....

אני שיניתי את שמי מתמיר למאור בעקבות כך שהתחלתי טיפול אצל קבליסט (לפי טענתו)

הייתי מטופל במשך 10 חודשים, אך הטיפול לא הועיל ולא עזר.

נולדתי בתאריך.........התשנד

אני רוצה להתייעץ עם רב מומחה, אני לא בטוח ששינוי השם היה צעד שהייתי צריך לעשותו.

כיצד אני אוכל לקבל עזרה לגבי השינוי שם? אני יודע שאפשר ללכת לרב קנייבסקי אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג אותו... האם הרב ..... אמין בנושא?

תשובה

שלום וברכה

האם אתה פתוח להצעה נוספת ?
אם כן, אני מבקש לתת לך אותה.
ההצעה היא פשוטה: אין שום קשר בין מה שקורה לך בחייך ובין השם שלך. מה שיקבע את חייך הוא דברים אחרים לחלוטין, ובראש ובראשונה הבחירה החופשית שלך בדברים טובים וההימנעות מלעשות דברים רעים.
האם אתה רוצה לשמוע עוד על כך ?

כל טוב