מחלה קשה והחלפת שם

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/03/15 21:21 י באדר התשעה

שאלה

ערב טוב כבודו ...

קוראים לי אור.....

ת.ל - ......

4 שנים אני סובל ממחלה שכרגע חשוכת מרפא ...

המחלה היא הפרעת שינה קטלנית שהולכת ומחמירה עם הזמן ..

כיום אני בכלל לא ישן ואני מרגיש שאין לי מוצא לאחר שכל טיפול נוסה וגם הייתי אצל רבנים שחלקם אמרו שמדובר בעין הרע חזקה\כישוף ושקשה יהיה לצאת מזה .

הציעו לי להוסיף שם ואולי זה ישנה ויפתח לי את המזל שנקלעתי אליו .

אני זועק לעזרה !!!!!!!!!

אני בסכנת חיים כבר לי כוחות !! אני לא ישן בכלל וכוחותיי אוזלים .

תודה רבה כל עזרה תבורכנה .

תשובה

שלום אור יקירי

מה שאתה מתאר הוא קשה מאוד. קשה מאוד מאוד לא לישון, וקשה מאוד לתפקד בצורה כזו.
אני כל כך רוצה לעזור לך.
ברם, אני לא מאמין בהבלים האלה שנקראים "עין הרע חזקה" או "כישוף". לא זה ריבונו של עולם שאני מאמין בו, ולא אלו הכוחות שנראה לי שבכלל צריך להתייחס אליהם.
אנו כן פונים לריבונו של עולם בתפילה ובתחינה כאשר אנו במצוקה נוראה, ובמצבים קריטיים מאוד אף מוסיפים שם לחולה. הפנייה הזו היא האמונה מעבר לכוחות ומעבר לכישופים.
מה אני מציע לעשות ? אני מציע דווקא לא להתחיל בנושא שינוי שם. אני מציע לך ללכת בדרכי הנביאים, ולמצוא מעשה צדק או חסד שאתה יכול לעשות בעולם, ולתקן אותו מעט יותר. משהו בתחום בין אדם לחבירו, שיעשה את העולם שלנו אנושי מעט יותר. מתוך המעשה הזה להתפלל תפילת אמת, במילים שלך, לריבונו של עולם, שיסייע בעדך להתמודד עם המצוקה הקשה הזו, ובעזרת השם תמצא גאולה לנפשך.

האם אתה יכול ללכת בדרך זו ? האם אני יכול לעזור יותר ?

כל טוב ורפואה שלמה