הורים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 28/02/15 20:05 ט באדר התשעה

שאלה

בס"ד

שלום ככבור הרב

1. הורי חזרו בתשובה לפני 19 שנה 4 שנים ללפני שאני נולדתי אז רציתי לדעת מה אני נקראת ?

2. הורי בבית מדברים בצעקות ולפעמים אומרים מילים לא יפים וללא נעים ללי ללהיות בחברתם שהם ככה והם יודעים שאני ששנה הבאה עברת לבית ספר דתי ככי אני רוצה להתחזק יותר אני רוצה ללדבר איתם בקשר לזה איך אני צריכה לדבר איתם על זה ואם בככלל אני צריכה

תודה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

1. את כשרה לחלוטין.

2. אם את רוצה לדבר, לא לומר בקורת, מה לא טוב במה שהם עושים, אלא מה לא נעים לך ומה יכול לעזור לך.

זה נכון לא רק כשמדברים להורים אלא גם לחברה לבן זוג או בכל מערכת יחסים.

בברכה,

דני ארגמן