בינו לבינה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/02/15 21:42 כג בשבט התשעה

שאלה

שלום.

אני גרה במושב שיש בו סניף אחד מעורב.לא ידעתי שיש עם כך בעיה.דיברתי עם בנים,צחקתי איתם,התכתבתי איתם..שמרתי על יחוד,נגיעה וצניעות.התפתח לי קשר מאוד טוב עם בן אחד בגילי.התאהבתי בו,וגם הוא בי.היינו חברים בסתר.היינו מתכתבים שעות ביום...באמת שאנחנו אוהבים אחד את השני!!כשגיליתי שיש עם כך בעיה,שיתפתי אותו.אנחנו לא יודעים מה לעשות!אנחנו יודעים שלא נצליח להחזיק מעמד ולהפסיק את הקשר שלנו...ויותר מכך,רוב הסיכויים שאם נפסיק לדבר אז כשנראה אחד את השני בסניף נרצה לגעת אחד בשני ואם גם בזה נחטא?הוא גם מרגיע אותי כשקשה לי,מי יעשה את זה במקומו?אנחנו בהתלבטות קשה!!

תודה רבה...

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כיון שאת בגיל 14 בלבד זה קשר שאי אפשר לשמור עליו,

גם אם נניח שבסופו של דבר תתחתנו בעוד שש שנים תסחבו עליכם הרבה עבירות וחבל.

בברכה,

דני ארגמן