הלכות שבת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/02/15 12:03 כא בשבט התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב. יש לי שאלה לגבי הלכות שבת בזמן האחרון אני ברצף טיפולי שינים ונתנו לי שינים תותבות זמניות עד הטיפול הבא ובנתיים שאני שם אותם אני צריך להדביק אותם בדבק זמני ובשבת השאלה שלי עים זה לא איסור בונה.? אבל מצד שני אני לא יכול להיתקיים בלי זה בשבת איך אני הילך לבית כנסת שיעורי תורה בשבת וכולי אשמח שתהנו לי

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

אפשר לשים את האבקה בפה ואז לתת מים ובכך ידבק, אבל לא באופן ישיר.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ