טסט

חדשות כיפה הרב דוד לוי 04/02/15 22:52 טו בשבט התשעה

שאלה

לילה טוב,

האם יש סגולה להצלחה בטסט של רכב ?

או תפילה כלשהיא ?

תודה מראש,

תשובה

שלום לך

הסגולה הבדוקה ביותר היא להתאמן יותר ויותר על ידי לקיחת שיעורם נוספים.
לימוד הנהיגה הינו טכניקה וצריך להתאמן בה ככל שנדרש וכבר כמעט הוכח שמי שלומד מעט שיעורים הוא נהג הרבה פחות טוב ממי שלמד 40-80 שיעורים.
עדיף מכל סגולה להקדיש זמן וממון זה לתרגול נוסף.
3. רשיון נהיגה הוא דבר מסוכן ביותר, וכבר אמר הרב קוק שאם היתה סנהדרין נוהגת בזמן הזה לדעתו היא היתה אוסרת את קיום המכוניות בכלל.
צריכה להתפלל שאחרי שתעביר תזכי לנהוג בבטחה ובשלום בבריאות הגוף ובבריאות הנפש עד 120. לראות בנהיגה הזדמנות לשפר את מידת החסד ומידת הוותרנות ושלא תפגעי באף אחד לא אדם ולא בעל חיים ולא רכוש, ושאת ונוסעייך לא יפגעו ויהיו תמיד רגועים בנהיגתך.

בברכה לנהיגה בטוחה לאורך ימים ושנים
דוד לוי