פירוש חלום באופו דחוף

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/02/15 07:24 טו בשבט התשעה

שאלה

כבוד הרב שלום,

אימי .... בת 43 שתהיה בריאה ותיבדל לחיים ארוכים חלתה במחלה בפעם השנייה בחמישה חודשים.

אני חולמת כבר יומיים ברצף שאימי מתה .

חשוב לציין כי היינו בית חילוני שברגע שידענו שקיבלה את המחלה, אנחנו שומרים שבת, כשרות אימי עם כיסוי ראש, קידוש בית כנסת וכו'.

זה מאוד מפחיד אותי אני קמה כל בוקר אומרת מודה אני ופשוט בוכה .

האם תוכל לסייע לי בפירוש החלום הזה? זה מאוד מדאיג אותי .

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

ה' ישלח לה רפואה שלימה,

בדרך כלל החלומות הם על מה שאדם חושב, לכן אין ליחס לחלום משמעות מיוחדת, הרי החלום מביע את הדאגות שלך ואת זה את כבר יודעת, אלא שהחלום אומר את הדברים ללא חסמים.

מה שצריך לעשות זה להתפלל לרפואתה, לקבל לעשות מעשה טוב, וגם להודות על כל מה שכבר יש.

בברכה,

דני ארגמן